Зелений з імбирем

Чай-антисептик?
В давні часи довгий час вважалось, що листя чаю є виключно лікарською сировиною. Тому, наприклад, у Польщі його продавали тільки в аптеках. Перші фармацевти почали називати напій «харбата» – від слова «герба», вважаючи, що листочки походять від особливому виду «китайської трави». На той час чай у гарячому вигляді напій не вживали, а використовували як антисептичний засіб: при інфекційних захворюваннях очей, запаленні слизових оболонок, опіках.
Високоякісний розсипний чай «Зелений з імбиром», доповнений шматочками імбиру, папайї, рожевим перцем та пелюстками чорнобривців і сафлору, буде довподоби всім, хто цінує вдалі поєднання якості, користі та смаку. 
Оздоровчі властивості
Чай «Зелений з імбиром» ефективно втамовує спрагу і, водночас, зігріває в холоднечу. Серед відомих цілющих властивостей імбиру – сприяння зміцненню імунітету, незамінний лікувальний ефект під час застуди та тонізуючий вплив. За наявності потреби в контролі маси тіла чай «Зелений з імбиром» стане корисним доповненням до здорового раціону харчування, адже здатний покращувати метаболічні процеси в організмі.
Рецепт заварювання
Для повноцінного процесу екстракції корисних речовин у напій бажано використовувати заварку з водою 95°С у співвідношенні одна чайна ложка заварки на склянку води. За умови заварювання у чайнику варто додати ще одну чайну ложку заварки. Рекомендується заварювати зелений чай з імбиром не менше 10 хвилин. За умови меншої кількості часу настоювання можна заварювати 2-3 рази. Насолоджуйтесь з користю!
До чаю
Якнайкраще пасуватиме до чаю «Зелений з імбиром» кіш «Апетитний тайм-аут» – відкритий пиріг з індичкою, беконом, сиром пармезан та вершками.

Категорія: