Віттанаканда

Чорний класичний цейлонський чай “Віттанаканда” з однойменної плантації. Має терпкий смак і приємний солодкуватий аромат.

Чайна географія

Високоякісний крупнолистовий чай “Віттанаканда” вирощується на острові Цейлон, де сприятливі географічні та кліматичні умови насичують кожен листочок особливим смаком, ароматом та корисними властивостями. Складові майбутнього напою народжуються та зростають в провінції Ува, подалі від океанічних вітрів. На якість чаю “Віттанаканда” позитивно впливають чисте повітря та м'які сонячні "ванни" в глибині острова.

Унікальність купажу

Під час збору врожаю перевага надається молодим пагінцям з трьома верхніми листочками – тіпсам, наявність яких є ознакою преміум-якості продукту. Даний вид чайного скарбу відрізняється сильною скруткою по всій довжині молодих листочків.

Смак і аромат

Чай “Віттанаканда” має ніжний смак, який водночас поєднує витончені риси і витриманий “характер”. В чашці  завареного духмяного напою ніжні рослинні ноти природно підкреслені горіхово-квітковими відтінками. Насичений бурштиново-золотистий колір чаю під час настоювання змінюється на рубіновий. Легка терпкість, органічно поєднана з невеликою кислинкою, створює свіжий і приємний післясмак.

Корисні властивості

Завдяки вмісту корисних речовин, чай “Віттанаканда” здатний покращити травлення та обмін речовин в організмі, а також додати бадьорості та сил з самого ранку.

Заварювання та чаювання

Для отримання корисного якісного напою заливаємо суху суміш чаю чистою водою з температурою 95°C у розрахунку одна чайна ложка на 250 мл води. Настоювати варто до 5 хвилин.

З чим смакує найкраще

Листковий пиріг з куркою і сиром вдало пасуватиме до чорного цейлонського чаю “Віттанаканда”. Але якщо ви надаєте перевагу десертним складовим, зверніть увагу на поєднання напою та тірамісу.

Категорія: