Текіла-бум

Зелений ароматизований чай "Текіла-бум" із шматочками кактуса, алое, ананаса, манго та пелюстками соняшника і синьої волошки.

 Смак і аромат

Чайний напій “Текіла-бум” має оригінальний екзотичний смак, в якому поєднуються ноти фруктів, квітів і меду.  Колір настою має яскраві насичені тони золотавих відтінків: від солом’яно-зеленого до світло-смарагдового. Аромат м’який і приємний, з трав’яними та екзотичними нотами тропічних фруктів. Смак чаю має солодкість, легку терпкість, яка поєднується з квітковими нотами, та приємно освіжає.

 Корисні властивості

Чай “Текіла-бум” ефективно бадьорить та допомагає у процесі схуднення; завдяки вмісту алое, зміцнює імунітет. Крім здатності швидко вгамовувати спрагу навіть у саму спеку, чай “Текіла-бум” має й інші переваги: сприяє стабілізації артеріального тиску, підвищує імунітет і зміцнює організм. Позитивно позначається регулярне вживання чаю “Текіла-бум” і на травній системі.

 З чим смакує

Смакуватиме з вегетеріанськими стравами та горіхами.

 Заварювання

Спосіб заварювання – традиційний як для зеленого чаю: з розрахунку 7 г на 250 мл води. Посуд має бути прогрітий і сухий, температура води 90°С. Настоюємо 2-3 хвилини, не більше, щоб гірчинка не почала домінувати. Заварювати можна повторно, враховуючи, що смак і аромат більше розкриваються.

Другий спосіб: на порцію – чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.

 

Категорія: