Тайський лимон

Зелений чай з яскравим ароматом лайма і лимона. Містить цедру лимона, лимонної трави, пелюстки календули і чорнобривців.

Смак і аромат

Чай “Тайський лимон” має переконливу тонізуючу дію і приємний освіжаючий аромат, насичений цитрусовими нотами. У смаку відчуваються солодкувато-кислі відтінки фруктів та м’які ноти лимонної трави. Пелюстки календули і чорнобривців додають рослинних барв і органічно змішуються зі смаком класичного зеленого чаю. Післясмак напою теж освіжає.

Корисні властивості

Чай “Тайський лимон” не лише дарує заряд бадьорості та гарного настрою. Він нормалізує тиск і допомагає позбутись головного болю. Чай містить достатньо антиоксидантів, вітаміни А, Е, С, амінокислоти та інших мікроелементи, які позитивно впливають на самопочуття.

Завдяки поєднанню корисних властивостей, напій також сприяє м’якому очищенню організму від шлаків і токсинів. Зелений чай “Тайський лимон” втамовує спрагу, освіжає та бадьорить. Має оздоровчий вплив на нирки.

З чим смакує

Чай містить мінімум калорій, тому добре поєднується з дієтичними стравами та фітнес-меню.

Заварювання

Спосіб заварювання – традиційний як для зеленого чаю: з розрахунку 7 г на 250 мл води. Посуд має бути прогрітий і сухий, температура води 90°С. Настоюємо 3 хвилини, не більше, щоб гірчинка не почала домінувати. Заварювати можна повторно, враховуючи, що смак і аромат більше розкриваються.

Другий спосіб: на порцію – чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.

 

Категорія: